HTML

Faceboook

Friss topikok

Archívum

Karácsonyi-Dolina túra

2012.01.15. 20:37 ML - forutravel

Tavaly karácsony másnapján, sütiktől és karácsonyi történetektől túlterhelve indultunk neki az Albertirsán első alkalommal megrendezett Karácsonyi-Dolina túrának. Még a táj is fehérbe öltözött erre a kivételes alkalomra.

Ketten indultunk neki a 22 km-es távnak, estére még hivatalosak voltunk egy helyre, ezért nem választottuk a leghosszabbat, bár ez is éppen elég volt. Már a startnál tudtuk, jól döntöttük, hogy eljöttünk és nem az otthoni tömény karácsonyt választottuk. Egy pálinkával, egy – egy édességgel és gyümölccsel fogadtak, ez után indult a túra.

Rengeteg látnivaló volt, de persze egy teljesítménytúrán nem tudunk teljesen a környezetre koncentrálni, inkább csak beszélgettünk és meneteltünk. Az ünnephez képest, rengeteg emberrel találkoztunk, még jó pár futóval is akiknek a 33 km-es túra meg sem kottyant.

Élmény volt ez a túra, de a legjobb része az utolsó ellenőrző pont előtt várt minket, itt találkozott mindenki, hogy együtt melegedjen egyen igyon. Rengeteg Kolbász, karaj és még több pálinka fogadott minket, valamit egy jó társaság, remélem jövőre is megrendezik, ha igen, mi ott leszünk.

Ajánlom mindenkinek figyelmébe, ha teheti menjen el, akár nagy családosan is, hisz nekik is van táv, ami 11 km-t jelent. Találkozunk jövőre!

 

Túra holnapja: http://karacsonyi-tura.hupont.hu/1/a-tura-leirasa

 

Írta: ML 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forutravel.blog.hu/api/trackback/id/tr63549944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása